Evropski pokal narodov: Avstrija vs. Slovenija

V soboto, 3. 5. 2014, s pričetkom ob 15:00 uri, se bo reprezentanca Slovenije pomerila proti domači reprezentanci Avstrije. V zadnjem stadiju cikla divizije ENC-2C pričakujemo trd boj naših fantov, ki pa bodo žal nastopili brez bratov Skofič. Jack se je poškodoval že pred tekmo z Bolgarijo in bo iz igrišč odsoten najmanj 6 tednov (zadnja loža). Max in Archie sta čila in zdrava ampak imata klubske obveznosti, medtem ko je George tudi poškodovan, najmlajši Frenkie pa pridno študira kajti čaka ga boj z maturo.
Treningi reprezentance potekajo na stadionu Oval, ekipa, selektor pa bo naznanil ekipo dan pred tekmo. Večjih poškodb v vrsti reprezentance ni. Fantje po obstanku v skupini, vse svoje moči usmerjajo na prihajajočo evropsko prvenstvo 7’s, ki bo 30. 5. 2014 v Solunu. Selektor bo naznanil ekipo dan pred tekmo. Kot smo se pred kratkim zapisali v Guinessovo knjigo rekordov podiramo še novega. Prvič v zgodovini se ogranizira avtobusni prevoz na Dunaj. Na voljo je 45 mest, cena na osebo znaša 30 evrov, v ceno pa je vštet avtobusni prevoz, karta za ogled tekme in manjša presenečenja.
Prijave se pobirajo na mojca.bricelj@rugby.si, vključno do srede, 30. 4., do 17.00 ure ali pa na press@rugby.si, do četrtka, 1. 5. do 12.00 ure oz. do zapolnitve mest.